De service van Frankundig

U kunt bij Frankundig terecht voor: gedegen advies, vrijblijvende offertes & vakkundig uitgevoerd werk. Frankundig doet het, en doet het goed! Bij de verbouwing van uw badkamer en/of toilet heeft Frankundig de regie en regelt alles met bijvoorbeeld stukadoors, installateurs, tegelzetters etc.. Uiteraard neemt  Frankundig de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de kosten van het gehele project. Service en nazorg is het devies voor elke klus, groot of klein. Uiteindelijk gaat het er om dat u tevreden bent!

Garantie

Aan de uitvoering van werkzaamheden wordt door ons de uiterste zorg besteed. Mochten de door ons uitgevoerde werkzaamheden desondanks toch niet conform offerte zijn uitgevoerd, dan lost Frankundig dat natuurlijk kosteloos op. Op de verbouwing van uw badkamer en/of toilet zit een jaar garantie, mede daardoor komt u nooit voor verassingen te staan. Op de materialen zoals sanitair, kranen etc. is de garantie afhankelijk van de fabriek. De beste garantie is natuurlijk het werk dat wij al geleverd hebben. Frankundig beschikt over een groot aantal referenties die op aanvraag beschikbaar zijn.

Offerte

U kunt bij Frankundig terecht voor gedegen advies en vrijblijvende offertes. Vooraf bespreken wij met u de alternatieven zodat het u duidelijk wordt of het anders, mooier, beter of goedkoper kan. Daarna leggen wij het werk in een vrijblijvende offerte vast. U komt bij ons dus nooit voor verrassingen achteraf te staan! Een aanbieding of offerte gedaan door Frankundig heeft een geldigheidsduur van twee maanden, tenzij anders vermeld in de offerte. Alle in de offertes genoemde prijzen, zijn inclusief BTW. en inclusief materiaal, hulpmateriaal en de afvoer van puin en afval.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is in de mode. Grote bedrijven maken er vaak veel tam-tam mee. Maar juist de kleinere bedrijven weten hoe belangrijk het is om te investeren in de leefomgeving. Frankundig gebruikt, daar waar mogelijk, duurzame materialen en FSC goedgekeurd hout. Mocht de toepassing van duurzame materialen tot kostenverhoging leiden, dan zullen we ook een alternatief voorstellen. Bij het bouwen en verbouwen wordt speciale aandacht geschonken aan een goede woningisolatie.Vaak kunt u er dan, zonder extra kosten, weer warmpjes bijzitten.

Frankundig’s werk

Frankundig heeft een lange traditie in de bouw en bestaat al sinds 01-09-2001. In de loop van de jaren is veel ervaring opgedaan met diverse projecten, zowel grotere als kleinere. Ook heeft Frankundig in de loop van die jaren een groot netwerk van betrouwbare partners opgebouwd. Wij doen geen zaken met eendagsvliegen en ‘kiloknallers’. Om in ons netwerk te komen moet je als bedrijf aan kunnen tonen dat je op jouw specialisme tot de top behoort. Alleen dan kun je namelijk voor een goede prijs hoge kwaliteit leveren. Voor ons bestaan er geen kleine of grote klussen. Uw klus is onze zorg!

Materialen

Frankundig kan zorgen voor alle benodigde materialen voor alle werkzaamheden. Natuurlijk bent u vrij om uw eigen materialen zoals tegels, sanitair, kranen etc. te kopen bij een gerenommeerde leverancier*, maar dan betaalt u vaak wel de hoofdprijs. In vrijwel alle gevallen kunt u dezelfde tegels, hetzelfde sanitair, dezelfde kranen aanmerkelijk voordeliger via Frankundig inkopen. Ook kunnen wij materialen leveren die zich met de duurdere merken kunnen meten, maar aanzienlijk voordeliger zijn. Natuurlijk krijgt u op deze materialen de garantie van Frankundig!